  | 
Kantarell-och baconpasta 
ProPoints® värde: 12 
Portioner: 4 
Förberedelsetid: 15 min 
Tillagningstid: 15 min 
Svårighetsgrad: Lätt 
  
Svampsäsongen är på intågande! Pasta med kantareller, bacon och parmesan är lätt att svänga ihop och smakar ljuvligt. 
  
Ingredienser 
300 g Pasta okokt (makaroner) 
250 g Kantareller 
1 st Lök 
1 tsk Margarin flytande 80% 
8 skiva(or) Bacon stekt 
2 st Äpple 
2 dl Matlagningsyoghurt 8% 
1 dl Parmesanost riven 
  
Instruktioner 
Koka pastan enl förp. Rensa svampen, strimla löken och tärna äpplet. 
Stek lök och svamp i margarin. Låt äpplet steka med någon minut i 
slutet. Lägg pastan på tallrik, toppa med svampröran och bacon. Servera 
med yoghurt blandad med ost. |  | 
Published with Blogger-droid v2.0.2
 
No comments:
Post a Comment