Sunday, January 15, 2012

Kantarell-och baconpasta

Kantarell-och baconpasta
ProPoints® värde: 12
Portioner: 4
Förberedelsetid: 15 min
Tillagningstid: 15 min
Svårighetsgrad: Lätt


Svampsäsongen är på intågande! Pasta med kantareller, bacon och parmesan är lätt att svänga ihop och smakar ljuvligt.


Ingredienser
300 g Pasta okokt (makaroner)
250 g Kantareller
1 st Lök
1 tsk Margarin flytande 80%
8 skiva(or) Bacon stekt
2 st Äpple
2 dl Matlagningsyoghurt 8%
1 dl Parmesanost riven


Instruktioner
Koka pastan enl förp. Rensa svampen, strimla löken och tärna äpplet. Stek lök och svamp i margarin. Låt äpplet steka med någon minut i slutet. Lägg pastan på tallrik, toppa med svampröran och bacon. Servera med yoghurt blandad med ost.
Published with Blogger-droid v2.0.2

No comments:

Post a Comment